Terug naar boven

Gebakken paling in een krokant jasje

15203335_1861272094110130_6810488947906329933_n

Benodigdheden:
400 gram verse paling met huid
100/150 gram bloem
peper en zout
klontje roomboter
5 eetlepels zonnebloemolie

Bereiding:
Snijd de paling in mootjes van ongeveer 5 cm. Dep de paling goed droog. Pak een bak en meng daar de bloem, peper en zout (nar smaak) toe en leg daar de paling in. Bedek de paling met voldoende bloem (goed omscheppen).
Doe de olie in de pan en laat dit goed heet worden, bak de paling in de olie, de paling moet mooi goudbruin zijn. Doe nu de boter in de pan en draai de paling om en om.

Lekker met aardappelpuree of een brandade

img_061233_445x297_JPG

Palingragout

15203335_1861272094110130_6810488947906329933_n

Gebakken paling in een krokant jasje

15350639_1864537790450227_857562477116243118_n

Amuse van gerookte palingfilet op een bedje van appel en rode biet

Stoofpaling

asperges

Asperges met gerookte paling

gebakken Groesbeekse paling

Gebakken paling

Paling in het groen

Paling in het Groen

Romige Palingsoep

Romige Palingsoep

Sushi Unagi Kabayaki

Unagi Kabayaki (Gegrilde Paling)

img_003235_445x297_JPG

Koude lasagne met paling